Skip to main content

Op dinsdag 3 december 2024 organiseren we een Banenmarkt via LinkedIn. De online banenmarkt wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur op de LinkedIn pagina Vacatures regio Amersfoort.

Tijdens deze ochtend plaatsen werkgevers hun vacature(s) op deze pagina. Werkzoekenden kunnen hier direct op reageren of zelf hun pitch op de pagina plaatsen. Werkgevers en werkzoekenden komen zo op een laagdrempelige manier direct in contact met elkaar.

Doe je mee?

Ben je op zoek naar een medewerker of een nieuwe baan? Plaats tijdens de online banenmarkt je eigen vacature of pitch. Ook kun je direct reageren op andere oproepen. Je kunt zo op een laagdrempelige manier vanuit huis solliciteren. In de vacaturegroep worden ook buiten de banenmarkt om diverse vacatures gedeeld.

Hoe werkt het?

Wil je meedoen aan de online banenmarkt? Meld je aan via communicatiewsp@amersfoort.nlWord lid van onze online vacaturegroep op LinkedIn: Vacatures regio Amersfoort.

Op 3 december 2024 tussen 10.00 en 12.00 uur kun je je vacature(s), cv of oproep plaatsen of direct reageren op vacatures of cv’s die door werkzoekenden gepost zijn.

Tips voor je pitch

Het is goed om tijdens de banenmarkt een persoonlijke pitch te delen. Dit valt meer op dan alleen een geschreven bericht. Kijk naast de inhoud ook naar de opmaak van jouw pitch. Je kan het eenvoudig (maar doeltreffend) houden of op eigen wijze creatief zijn, zodat het ook echt een pitch is die bij jou past. Probeer bij het stukje over wat kenmerkend is voor jou, zo oprecht en persoonlijk mogelijk te schrijven zodat de woorden echt over jou gaan.

Het hele jaar door

De online banenmarkt wordt elke eerste dinsdag van de even maanden gehouden in diverse arbeidsmarktregio’s in het hele land.