Skip to main content

Ouderenzorgorganisatie Silverein sluit op maandag 9 september 2024 aan tijdens het inloopspreekuur Zorg en Welzijn. Dit inloopspreekuur is van 13.00 tot 15.00 uur in het Werkcentrum regio Amersfoort. Twee recruiters van Silverein zijn aanwezig om met werkzoekenden in gesprek te gaan over werken in de ouderenzorg.

De ouderenzorg heeft veel vacatures voor o.a. helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Maar daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden in staffuncties op de afdeling HR zoals recruiter en HR adviseur. Silverein heeft een eigen leerhuis en biedt veel leermogelijkheden voor de zorgfuncties.

Silverein is een specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Soest, De Bilt en Utrechtse Heuvelrug. Zij geven thuiszorg, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.

Heb jij interesse om in gesprek te gaan met deze werkgever?

Op 9 september 2024 staan de recruiters van Silverein klaar om met jou in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor leren en werken. Je kunt op deze dagen tussen 13.00 en 15.00 uur het Werkcentrum regio Amersfoort binnen stappen zonder afspraak.

Kun je deze dag niet? Silverein sluit dit jaar vaker aan. Zij zijn aanwezig tijdens het inloopspreekuur op:

  • Maandag 9 september
  • Maandag 7 oktober
  • Maandag 11 november
  • Maandag 16 december

Ook de collega’s van het brancheteam Zorg en Welzijn van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort zijn aanwezig. Zij kunnen je informeren over baanmogelijkheden, actuele vacatures, BBL leerwerktrajecten en informatie geven over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt op het gebied van zorg en welzijn. Zij zijn elke maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig in het werkcentrum voor het inloopspreekuur Zorg en Welzijn.