Ga naar de hoofdinhoud

Systemische loopbaancoaching

Het Werkcentrum regio Amersfoort biedt nu ook systemische loopbaancoaching aan. Deze coaching is geschikt voor mensen die vastlopen in patronen waardoor de zoektocht om werk te vinden of te behouden, misgaat.

Veel mensen hebben patronen ontwikkeld door gebeurtenissen uit het verleden, waardoor zij zijn vastgelopen.  Denk hierbij aan werk, relaties, financiële problemen of niet kunnen aarden in Nederland. Je kunt hierdoor te maken krijgen met angst, vermijdingsgedrag of de problemen niet herkennen.

Doelen van de coaching

Systemische loopbaancoaching richt zich op het identificeren en doorbreken van patronen. Het doel is om de patronen te herkennen en leren doorbreken en zo weer de eerste stappen te zetten richting werk.

  • Patronen doorbreken die vooruitgang blokkeren
  • Voorkomen van langere voorschakeltrajecten of mogelijk uitval bij een werkgever
  • Snel en effectief in beweging komen naar betaald werk / ander passend werk
  • Zelfinzicht vergroten door tot de kern van stagnerende patronen te komen

In 2 tot 4 persoonlijke gesprekken van 45 minuten ga je in gesprek met een systemischloopbaancoach over de vastgelopen patronen. De gesprekken vinden plaats op afspraak op maandag tussen 12.00 uur en 14.00 uur  in het Werkcentrum regio Amersfoort.

Aanmelden

Wil je deze coaching ontvangen? Stuur een mail naar info@werkcentrumregioamersfoort.nl. Geef daarbij aan dat je systemische loopbaancoaching wil ontvangen, je contactgegevens en een korte beschrijving van jouw situatie. Er wordt contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen.

 Vragen?

Wil je eerst graag in gesprek om te kijken of deze coaching iets voor jou is? Neem contact op met systemischloopbaancoach Berry Poortman via 06 38 31 54 75.