Skip to main content

Over Werkcentrum regio Amersfoort

Het Werkcentrum regio Amersfoort is dé plek waar iedereen uit arbeidsmarktregio Amersfoort ondersteuning, advies en inspiratie kan krijgen over werk, scholing en loopbaan.

In het Werkcentrum regio Amersfoort werken UWV, de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg en Uitvoeringsorganisatie BBS samen met meerdere partners, waaronder de vakbonden CNV en FNV, VCP De Unie, werkgeversorganisatie VNO/NCW, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en onderwijsinstellingen. Het WerkgeversServicepunt (WSP), het Leerwerkloket en het Doorstroompunt Jongeren regio Amersfoort maken ook deel uit van het werkcentrum.

 

Bekijk in deze video wat we in het werkcentrum voor je kunnen doen.

Het werkcentrum is voor iedereen. Ben je aan het werk, heb je een uitkering, eigen bedrijf of ben je scholier of werkgever? Je kunt zonder afspraak, op onze openingstijden, het werkcentrum binnen stappen. Ook kun je via deze website informatie vinden en contact zoeken.

We helpen je graag bij al je vragen over werk, scholing en ontwikkeling. Hiermee hopen wij jou verder te helpen op jouw route op de arbeidsmarkt.

Neem contact op
Wie zijn onze gidsen?

Contact met een gids

Onze gidsen helpen je op weg en brengen je zonodig in contact met professionals die jou het beste verder kunnen helpen.

Wie zijn onze gidsen?
Ontdek onze themawanden in het Werkcentrum

Themawanden

Bekijk welke functie bij je past op basis van jouw competenties, de openstaande vacatures of de sociale kaart van de regio.

Ontdek onze themawanden in het Werkcentrum
Wie zijn onze partners?

Partners

In het Werkcentrum regio Amersfoort werken we samen met diverse partners om jou de beste dienstverlening te geven.

Wie zijn onze partners?