Skip to main content

Digitale Toegankelijkheid

Bij Werkcentrum regio Amersfoort geloven we in gelijke kansen voor iedereen, ongeacht hun achtergrond of situatie. Daarom streven we ernaar om onze digitale diensten en informatie voor iedereen toegankelijk te maken.

Of je nu een werkzoekende bent, een werkgever die op zoek is naar personeel, of gewoon geïnteresseerd bent in onze organisatie, we willen dat je gemakkelijk toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt.

De huidige verklaring van onze digitale toegankelijkheid vind je in het Register van toegankelijkheidsverklaringen. We streven naar continue verbetering en staan open voor suggesties en feedback.

Heb je een vraag, suggestie of opmerking over de toegankelijkheid van onze digitale diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@werkcentrumregioamersfoort.nl. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren en zullen je informeren over wat er met jouw bericht wordt gedaan en binnen welke tijd.

Als je niet tevreden bent over onze reactie of als we niet op tijd hebben gereageerd, laat het ons dan weten. We staan open voor feedback en zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen. Mocht je ontevreden blijven, dan kun je contact opnemen met de Nationale ombudsman (externe link).

Bij Werkcentrum regio Amersfoort streven we naar een inclusieve en toegankelijke ervaring voor al onze gebruikers. Dank je voor jouw betrokkenheid en ondersteuning bij het verbeteren van onze digitale toegankelijkheid.