Skip to main content

Amfors presenteert zich in Werkcentrum regio Amersfoort

Amfors, de sociale werkvoorziening voor de regio Amersfoort, presenteert zich nu ook in het Werkcentrum regio Amersfoort.  Op dinsdag 27 augustus is de Amfors ‘zuil’ in het werkcentrum geïnstalleerd. Het gaat om een interactieve presentatie die werkzoekenden een beeld geeft van de ontwikkel- én werkmogelijkheden binnen de Amfors groep.

Voor wie in het bijzonder deze presentatie is bedoeld? Dat zijn werkzoekenden met een indicatie ‘beschut werk’ én mogelijke deelnemers aan het zogeheten AE-team (Amersfoort Extra team). Beide trajecten, waarvoor Amfors begeleiding op maat biedt, worden uitvoerig toegelicht. Daarnaast is er in de presentatie aandacht voor wat Amfors doet op het gebied van innovatie, duurzaamheid, vitaliteit én ontwikkeling. De presentatie geeft dan ook een goed beeld van wie Amfors is en wat we voor mensen met bovengenoemde indicatie kunnen betekenen.

Coproductie: voor en door medewerkers

Vermeldenswaardig is dat de zuil in eigen huis is ontwikkeld. Nadat projectleider Joran Westerink de tekening had gemaakt is de zuil door Henk Wernsen (werkzaam op de afdeling Speelvoorzieningen) gebouwd. Hierin zijn de ideeën van Henk over het meest geschikte materiaal en de afwerking van de zuil – waaronder het logo en de folderbakjes – overgenomen. Ook de presentatie op het scherm is met verschillende medewerkers afgestemd. Niet alleen zijn er na de interne try-out wat inhoudelijke aanpassingen gedaan, ook is de werking van de navigatie verbeterd.

Bezoekers staan achter zuil van Amfors