Skip to main content

Geslaagde Meet & Greet Koningsdag

Met oranje slingers en ballonnen, Nederlandse vlaggen over de statafels en oranje koeken en drinken was het Werkcentrum regio Amersfoort donderdag 20 april ingericht in Koningsdag sfeer. Dit was speciaal voor de Meet & Greet Koningsdag editie die het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort hier in de ochtend organiseerde. Met ruim 20 uitzendorganisaties en bijna 100 werkzoekenden was het een geslaagde en drukbezochte ochtend.

Ruim twintig uitzendorganisaties en detacheringsbureaus stonden klaar in het werkcentrum om in gesprek te gaan met werkzoekenden over diverse openstaande vacatures. De bureaus vertegenwoordigden samen vrijwel alle branches, zoals de techniek, zakelijke dienstverlening en productie. De vacatures waren geschikt voor diverse opleidingsniveaus. Zo konden de bezoekers zich breed oriënteren op alle mogelijkheden.

Vervolggesprekken en contacten gedeeld

Bijna honderd werkzoekenden uit de gehele regio stapten het werkcentrum binnen om in gesprek te gaan met de bureaus. Ze kwamen verspreid over de twee uur binnen stappen, waardoor er voor de uitzendorganisaties voldoende tijd was om met iedereen in gesprek te gaan. Diverse contactgegevens en CV’s zijn uitgewisseld. Ook zijn direct afspraken gemaakt voor vervolggesprekken.

Gelukseendjes

Naast gesprekken over werk, was er ook een klein spelelement met matjesmarkt. Iedereen kon eendjes vangen. Viste je één van de gelukseendjes op, dan mocht je een prijs uitzoeken: een kadootje van het kleedje vol spulletjes.

Het was de eerste grootschalige banenmarkt in het Werkcentrum regio Amersfoort. De komende tijd worden meer bijeenkomsten met werkgevers of organisaties gehouden. Daarnaast zijn er elke week inloopspreekuren. Wil je ook een evenement bijwonen? Houdt dan de agenda in de gaten.