Skip to main content

Wil jij je goed voorbereiden op je sollicitatiegesprek of advies over je sollicitatiebrief en hoe je goed kan solliciteren? Elke maandagochtend kun je kosteloos en persoonlijk advies krijgen tijdens het inloopspreekuur sollicitatie coaching. Je kunt tussen 10.00 en 11.30 uur zonder afspraak het Werkcentrum regio Amersfoort aan Stadsring 75 in Amersfoort binnen stappen voor advies over solliciteren.

De coaching is voor iedereen die in de arbeidsmarkregio Amersfoort woont en advies wil over solliciteren. Denk daarbij aan het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, advies over je sollicitatiebrief en het sollicitatieproces.

Inloop Sollicitatie coaching

Tijdens het inloopspreekuur kun je circa 20 minuten persoonlijk met een sollicitatie coach in gesprek. Je krijgt tips en informatie om met meer zelfvertrouwen je sollicitatiegesprek in te gaan. Hoe bereid je je gesprek goed voor? Welke vragen kun je verwachten en zelf stellen tijdens je sollicitatie? Wat zijn je sterke kanten en wat wil je benoemen in je brief of tijdens je gesprek? 

Het gaat niet om het opstellen van een sollicitatiebrief of het maken van een CV, maar met de tips die je tijdens de coaching krijgt, kun je deze naar wens wel verbeteren.

Het doel is dat je met zelfvertrouwen kunt solliciteren, weet waar je informatie kunt vinden over potentiele werkgevers en hoe je goede gespreksvaardigheden kunt toepassen.

Waar en wanneer

Wil jij gebruik maken van deze persoonlijke coaching? Stap dan op maandagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur het Werkcentrum regio Amersfoort aan Stadsring 75 in Amersfoort binnen.

Heb je een gesprek gepland staan of een vacature waar je op wilt reageren? Neem deze vacature dan mee. Neem ook je CV mee.

Je hoeft geen afspraak te maken. Vind je het prettig om toch een afspraak te maken of wil je digitaal advies? We kunnen ook via MS Teams de coaching geven. Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar info@werkcentrumregioamersfoort.nl.