Skip to main content

Op maandag 24 juni 2024 organiseren we in samenwerking met Amfors een rondleiding voor werkgevers door het Fieldlab van Amfors. In twee uur tijd krijg je meer informatie over innovaties waarmee meer mensen de kans krijgen om mee te doen op de arbeidsmarkt. Wil je ook zelf bijvoorbeeld de Smart Beamer uitproberen? Of voelen hoe een Brace jou kan helpen? Geef je dan op voor de innovatietour en probeer het zelf. De rondleiding is van 15.00 tot 17.00 uur bij Amfors aan Uraniumweg 15 in Amersfoort. Er is ruimte voor 8 werkgevers, dus meld je snel aan!

Amfors onderzoekt in het Amfors Inclusive Fieldlab ontwikkelingen zoals robotisering en digitale technologie, dier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen ondersteunen om mee te doen op de arbeidsmarkt. Zo bieden bijvoorbeeld de Brace en het Exoskelet ondersteuning tijdens het tillen. De 3D printer helpt bij het eenvoudig bedenken en maken van hulpmiddelen en met de Smart Beamer projecteren we instructies op het werkblad om een medewerker te helpen bij complexe handelingen.

Tijdens deze innovatietour draait het om één ding: deze kennis verbinden met de praktijk. Dat doe je door te ervaren hoe het is om met onze oplossingen te werken en welk effect dit op je werk kan hebben.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig naar deze ontwikkelingen en wil je ontdekken of deze innovaties je kunnen helpen om jouw bedrijf toegankelijker te maken? Meld je dan snel aan door het formulier op de website van het WSP in te vullen.