Skip to main content

Maak kennis met werken in de techniek op 21 september!

De Techniek Doe Dag (TDD) is een jaarlijks evenement voor iedereen die wil oriënteren naar werken in de techniek. Het motto van de TDD is “Steek je handen uit je mouwen en beleef de wereld van techniek.” Zo kun je de techniek beleven door te doen!

De TDD is voor iedereen die wil oriënteren naar een baan in de techniek. De starter, de omscholer, mannen, vrouwen, de werkende en de werkzoekende. Iedereen is welkom!

De Techiek Doe Dag wordt dit jaar gehouden op 21 september 2024 van 10.00 tot 14.00 uur bij het UW Bedrijf in Utrecht.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website van de Techniek Doe Dag. Bekijk hier ook de aftermovie van vorig jaar. Bedrijven die willen meedoen kunnen contact opnemen via techniekdoedag@uwv.nl.

De dag wordt georganiseerd door verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio’s Amersfoort en Utrecht, waaronder het Werkcentrum regio Amersfoort en de WerkgeversServicepunten regio Amersfoort, Gooi- en Vechtstreek en Utrecht. Het is een initiatief van Servicepunt Techniek Midden.

Maar de TDD wordt vooral mogelijk gemaakt door ongeveer 35 enthousiaste bedrijven met ontzettende leuke en inspirerende technische doe-activiteiten. Deze bedrijven maken tijd vrij om jou kennis te laten maken met heel veel technische werkzaamheden.