Skip to main content

Wil je graag werken met mensen èn ben je van huis uit technisch? Of heb je al ervaring of een opleiding in de techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Werken in de Revalidatie misschien iets voor jou. Met jouw kennis en ervaring kun je mensen met een beperking weer op weg helpen. Hoe leuk is dat?! Werken in de Revalidatie zoekt op korte termijn kandidaten voor een intensief opleidingsprogramma, gevolgd door een baan als (service)monteur, keuringsmonteur of afleveraar in de revalidatiehulpmiddelen branche. Meld je snel aan voor de online voorlichtingsbijeenkomst op 2 mei 2024.

Vanaf 14 mei start het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort in samenwerking met Werken in de Revalidatie (WidR) een omscholingstraject tot Monteur Revalidatiehulpmiddelen. Na dit intensieve opleidingsprogramma kun je aan de slag als (service)monteur, keuringsmonteur of afleveraar in de revalidatiehulpmiddelen branche.

Hoe werkt het opleidingstraject?

De eerste twee maanden neem je – met behoud van je uitkering – deel aan een intensieve klassikale opleiding op locatie in Vianen (de reiskosten worden vergoed). Vakkennis van techniek, het menselijk lichaam, verschillende soorten beperkingen en ziektebeelden maken uiteraard deel uit van het programma. Maar ook kennis van middelen en modules gericht op communicatie en persoonlijke effectiviteit komen uitgebreid aan bod. Daarnaast gaan we veelvuldig op werkbezoek bij diverse fabrikanten en leveranciers om de branchekennis te vergroten.

Na het succesvol afronden van de opleiding ga je drie maanden werken voor je nieuwe werkgever op het gebied van revalidatiehulpmiddelen. Daarna kom je in dienst bij de nieuwe werkgever.

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan het programma heb je bij voorkeur technische ervaring.
Maar ook als je vanuit hobbysfeer handig bent, affiniteit hebt met techniek of kennis en ervaring met de branche dan kom je zeker in aanmerking voor deelname.

  • Ben je verder ook:
  • Geïnteresseerd en gemotiveerd om een (nieuw) vak te leren;
  • Iemand die om mensen geeft;
  • Minstens 32 uur per week beschikbaar;
  • Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal;
  • In bezit van een rijbewijs B;
  • Nog minimaal 5 maanden recht op een uitkering van het UWV of de gemeente

Dan ben je de perfecte kandidaat voor dit leerwerktraject.

Belangrijk om te weten

Aan deelname aan het programma zijn voor de kandidaat geen kosten verbonden.

Het startsalaris voor Monteur buitendienst is € 2.500. tot € 3.300. bruto per maand. Voor de gewone Monteur is dat € 2.500. tot € 2.800. bruto per maand.

Aanmelden

Wil je meer weten over dit traject? Meld je aan via cecile@werkeninderevalidatie.nl om een uitnodiging te ontvangen voor de voorlichtingsbijeenkomst op 2 mei om 10.00 uur via Teams.

Tijdens de bijeenkomst zal Cecile Koolen van Werken in de Revalidatie je meenemen in wie ze zijn, wat ze doen en wat jullie van elkaar mogen verwachten.

De eerste klas start al op 14 mei.