Skip to main content

Ontdek nieuwe carrièremogelijkheden in de techniek. Op 9 november organiseert het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort in samenwerking met diverse werkgevers en opleiders uit de branche techniek, transport, logistiek en productie een banenmarkt over leerwerktrajecten. Tijdens de ochtend kun je tussen 10.00 en 12.00 uur in gesprek met werkgevers en meer informatie krijgen over leerwerktrajecten. 

Waarom wil je deze kans niet aan je voorbij laten gaan?

  • Leer & Ontwikkel: Onze trajecten zijn er op gericht je op te leiden tot vakspecialist. Er is een mogelijkheid dat deze opleiding voor je vergoed kan worden. Wil je weten of jij ook recht hebt op vergoeding tot een leerwerktraject? Meld je dan aan voor onze banenmarkt.
  • Diverse Kansen: Wij bieden een breed scala aan trajecten in verschillende sectoren, zodat je de perfecte match voor jouw interesses kunt vinden. Te denken valt aan opleidingen tot:  Buschauffeur, Fietstechnicus, CNC operator, Ventilatiemonteur, Schilder, Taxichauffeur, medewerker Groenvoorziening, Zonnepanelenmonteur, Autoschadehersteller en nog vele andere mooie trajecten.
  • Persoonlijke Begeleiding: Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap binnen het leerwerktraject, van opleiding tot je uiteindelijke nieuwe werkplek!
  • Baanzekerheid: Na succesvolle afronding van het leerwerktraject heb je een baangarantie!
  • Toekomstgericht: De techniek heeft de toekomst en alle leerwerktrajecten leiden op tot een kans beroep met volop baanmogelijkheden. Investeer in je toekomst en bouw aan een succesvolle carrière. Wacht niet langer! Meld je aan voor onze leren en werken banenmarkt en geef je carrière een vliegende start.

Heb je zelf geen interesse in omscholing maar iemand in je omgeving wel? Attendeer hem/haar op deze mogelijkheid. Ook wanneer je geen uitkering hebt kan je hier eventueel voor in aanmerking komen. Je bent van harte welkom om te komen en jezelf te oriënteren op de mogelijkheden.

Meld je aan door een mail te sturen aan: ebru.gokcelik-01@uwv.nl.