Skip to main content

Wil jij werken bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid? Kom dan naar het JenV Carrière Event. Op maandag 2 oktober 2023 kun je van 10.00 tot 17.00 uur in de Rijtuigenloods in Amersfoort kennis maken met de verschillende organisaties die onder het Ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) vallen.

Het JenV Carrière Event is een groot arbeidsmarktevent voor iedereen die bij JenV wil komen werken én iedereen die zich binnen JenV wil blijven ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Je kunt kennis maken met verschillende JenV-organisaties zoals o.a. de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), de Politie, het Openbaar Ministerie (OM), de Hoge Raad, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), de Raad voor de Kinderbescherming (RvdK), het Schadefonds Geweldsmisdrijven (SGM) en de Rechtspraak.

Ook het WSP regio Amersfoort is aanwezig met een stand waar we je alles kunnen vertellen over de kansen, mogelijkheden en trends in de huidige arbeidsmarkt. Ben je nieuwsgierig naar je competenties en welke beroepen daar het beste op matchen, bezoek dan onze stand op 2 oktober. 

Daarnaast is er ‘De Grote Generatieshow’ voor nieuwe inzichten je ontmoet misschien wel je toekomstige JenV-collega´s tijdens de Netwerkborrel.

Aanmelden

Het event is kosteloos te bezoeken, aanmelden is verplicht. Let op: Na aanmelding rekenen we op je komst. Aanmelden kan via deze link of via de QR code in bijgevoegde flyer.