Skip to main content

Rijd je graag auto, kun je goed omgaan met kinderen en ben je op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke uitdaging? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst van Willemsen De Koning bij het Werkcentrum regio Amersfoort om meer te weten te komen over de functie chauffeur leerlingenvervoer. De bijeenkomst is op donderdag 28 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Willemsen de Koning is op zoek naar meerdere chauffeurs voor het leerlingenvervoer in de regio Amersfoort. Ze vertellen meer over de functie, het bedrijf en je kunt met hen in gesprek.

Wat ga je doen als chauffeur leerlingenvervoer?

Structuur en regelmaat is waar onze doelgroep behoefte aan heeft. Elke schooldag starten met een bekend gezicht zorgt voor een betrouwbaar en veilig gevoel bij de leerlingen. Zo starten ze elke dag met een lach! Hierin speel je als chauffeur een belangrijke rol. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen met zorg van A naar B vervoerd worden. Door jouw enthousiasme zorg je voor een positieve ervaring bij de leerlingen maar ook bij de ouders/verzorgers. Kortom je krijgt er veel waardering en dankbaarheid voor terug! Gedurende het schoolseizoen vervoer je van maandag tot en met vrijdag een groep leerlingen van en naar school. De werktijden zijn tussen 7:00 en 9:30 uur en tussen 14:00 en 16:30 uur. De precieze werktijd wordt bepaald door de route die je gaat rijden. De functie is voor gemiddeld 15-20 uur per week.

 Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar; tussen 7:00 en 9:30 uur en tussen 14:00 en 16:30 uur.
  • Je spreekt voldoende Nederlands

Wat bieden wij jou?

  • Dankbaar werk
  • Direct in dienst bij een leuk bedrijf met enthousiaste collega’s
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao Zorgvervoer en Taxi; Salaris is tussen de € 14,28 tot € 16,39 bruto per uur

Aanmelden

Wil je meer weten over deze vacature? Meld je aan door het formulier in te vullen op de website van het WSP regio Amersfoort.