Skip to main content

Ben jij op zoek naar werk en wil jij weten welke vacatures er open staan in de regio? Wij organiseren op donderdag 20 april van 09:30 tot 11:30 uur de Meet & Greet Koningsdag met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus uit diverse branches.

Of je nu een baan zoekt in de zorg, de techniek, de zakelijke dienstverlening of een andere sector. Er zijn ruim 15 uitzendbureaus en detacheringsbureaus uit verschillende branches aanwezig. Je kunt met hen in gesprek over de vacatures en mogelijkheden die zij aanbieden. De bureaus bieden vacatures aan in de diverse branches, maar ook op de diverse opleidingsniveaus. Zo kun je je breed oriënteren op al jouw mogelijkheden.

In oranje sferen

De Meet & Greet heeft een feestelijke Koningsdagsfeer met extra activiteiten. Je wordt ontvangen met een hapje en drankje bij binnenkomst.

De Meet & Greet wordt gehouden in het Werkcentrum regio Amersfoort aan de Stadsring 75 in Amersfoort. Je kunt tijdens de Meet & Greet ook in gesprek met een gids van het werkcentrum over werk en opleiding.

Aanmelden

Wil je bij deze banenmarkt aanwezig zijn? Je kunt je aanmelden via de website van het WSP regio Amersfoort.