Skip to main content

Op 17 oktober organiseert het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort samen met Home Instead een Meet & Greet voor geïnteresseerden in de functie van CAREGiver. De Meet & Greet wordt gehouden van 14.00 – 16.00 uur bij het WSP regio Amersfoort aan Stadsring 75.

Als CAREGiver bied je veel verschillende (niet-medische) diensten aan zoals bijvoorbeeld: gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij dag-invulling, bereiden van maaltijden, begeleiding naar afspraken of bij boodschappen, licht huishoudelijk werk (stoffen, stofzuigen en bed opmaken) en hulp bij persoonlijke verzorging. Het belangrijkste wat je als CAREGiver biedt is persoonlijke aandacht en tijd voor de klant!

Ben jij flexibel inzetbaar, fysiek in staat om verschillende soorten dienstverlening aan te bieden? Dan zien wij jou graag!

Deze Meet & Greet vindt plaats op dinsdag 17 oktober van 14.00 – 16.00 uur bij WSP regio Amersfoort aan de Stadsring 75. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Home Instead zal je meer vertellen over de organisatie, de functie CAREGiver en de arbeidsvoorwaarden. Daarna is er volop gelegenheid vragen te stellen.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de Meet & Greet, meld je dan aan door een mail te sturen aan: Marieke van Ramselaar: marieke.vanramselaar@uwv.nl