Skip to main content

Het Werkcentrum regio Amersfoort is inmiddels bijna negen maanden open. Sinds januari 2023 hebben we ruim 800 bezoekers ontvangen voor ondersteuning, advies en inspiratie over werk, scholing en loopbaan. Voorafgaand aan de opening en in de afgelopen maanden hebben we al veel professionals uit het sociaal domein ontvangen in het werkcentrum. We geven nu graag een update: hoe is het tot nu toe allemaal gelopen, wat zijn de plannen voor de toekomst en hoe kunnen we onze samenwerking verstevigen?

Bezoek ons Werkcentrum

Begeleid jij mensen naar werk, dagbesteding of een opleiding? Of help je hen bij het vinden van een (andere) baan of een andere stap in hun ontwikkeling? We nodigen alle professionals in onze arbeidsmarktregio graag uit voor een bezoek aan het Werkcentrum regio Amersfoort. Heb je nog geen rondleiding gekregen en ben je nieuwsgierig naar het werkcentrum? Of ben je al vaker geweest, maar hoor je graag meer over de eerste resultaten, onze plannen en wensen voor de toekomst? Kom dan naar één van de rondleidingen.

Doel is alle professionals in onze arbeidsmarktregio te informeren over de dienstverlening van het werkcentrum. Wat is er te doen en hoe kan het werkcentrum jou en je cliënten verder helpen? Hoe kunnen we onze samenwerking verder vormgeven? We geven een korte presentatie en een rondleiding. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van ideeën. We hopen je te ontvangen tijdens één van de volgende momenten:

Rondleidingen

  • Maandag 23 oktober van 09:00 tot 10:00 uur
  • Dinsdag 24 oktober van 16:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 26 oktober van 09.00 tot 10.00 uur

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen aan: info@werkcentrumregioamersfoort.nl. Vermeld bij je aanmelding duidelijk je naam, organisatie en op welke dag je wilt komen.

Meer informatie

Kun je niet op één van deze momenten? Je kunt altijd, ook samen met een client, binnenstappen tijdens de openingstijden van het werkcentrum om in gesprek te gaan met een gids. Het Werkcentrum regio Amersfoort is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Als je liever wel een afspraak maakt, kan je hiervoor ook mailen naar info@werkcentrumregioamersfoort.nl.