Skip to main content

Op de Techniek Doe Dag kun je zelf aan de slag met Techniek! Bijvoorbeeld met metaalbewerking, lassen, fietstechniek, bouwwerkzaamheden, autotechniek, machinebouw en nog veel meer.

Het is dus geen standaard onderwijs- en banenmarkt. Werkgevers presenteren zich als ambassadeur van hun sector en nemen de praktijk mee. Onder begeleiding van vakmensen kun je zelf de techniek uitproberen.

Voor wie?

Voor iedereen! Voor jong en oud, vrouwen en mannen, wel of geen uitkering, werkend of nog op school, statushouders. Iedereen is welkom! Werkervaring en opleiding zijn niet belangrijk.

Waar?

Bij UW, Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Dit is op bedrijventerrein Lage Weide. Je kan hier gratis parkeren en de locatie is goed bereikbaar met de bus vanuit Utrecht, Vleuten en Maarssen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website van de Techniek Doe Dag.

Organisatie

De Techniek Doe Dag is een samenwerking tussen WerkgeversServicepunt regio Amersfoort, Midden-Utrecht en Gooi- en Vechtstreek, UWV, gemeente Utrecht, UW bedrijf, Leerwerkloket regio Amersfoort en Utrecht, Servicepunt Techniek en diverse bedrijven en sectororganisaties.